Review “Voor altijd mijn mama”

Grote verwachtingen had ik over dit boek! “Voor altijd mijn mama” het verhaal van Kathleen Aerts over de jongdementie van haar moeder.


Met moederdag in aantocht vond ik dit boek perfect om te lezen, en dat het een aangrijpend verhaal is, is nog zacht uitgedrukt. Ik heb meermaals met een krop in mijn keel zitten lezen. Niemand zou mogen meemaken wat haar mama overkomt! Jongdementie…het neemt ieder sprankeltje leven in je weg.

Wat zo mooi is aan dit boek, is dat Kathleen volledig beschrijft hoe ze het allemaal beleeft! Haar angsten, twijfels,…je zit er middenin en het doet je beseffen dat het leven heel vluchtig kan zijn. Ik raad iedereen aan om het boek te lezen, maar denk eraan dat er tranen zullen vloeien.


Het klinkt allemaal heel somber en vol verdriet, maar je kan het ook anders bekijken. Geniet van je mama, zoveel je kan! Verwen haar extra met Moederdag, en doe leuke dingen samen, want ooit kan het niet meer! wanneer ik haar laatste pagina las, had ik dan ook extra veel zin in mijn dagje Leuven dinsdag, samen met mijn mama.


Aan mijn mama; ik hoop dat we nog veel moeder-dochter momentjes beleven, en dat we nooit zo een strijd moeten aangaan zoals in het boek.

Ik zie je graag, nu en altijd!

Ik en mijn lieve mama in Malta❤️

Aan alle mama’s een fijne Moederdag!

XOXO

Kelly

Advertentie

Eén gedachte over “Review “Voor altijd mijn mama””

Geef een reactie

Gelieve met een van deze methodes in te loggen om je reactie te plaatsen:

WordPress.com logo

Je reageert onder je WordPress.com account. Log uit /  Bijwerken )

Twitter-afbeelding

Je reageert onder je Twitter account. Log uit /  Bijwerken )

Facebook foto

Je reageert onder je Facebook account. Log uit /  Bijwerken )

Verbinden met %s

Deze site gebruikt Akismet om spam te bestrijden. Ontdek hoe de data van je reactie verwerkt wordt.

%d bloggers liken dit: